/logp-web.png

Profil


Karins hundepension

Karins hundepension er en lille hyggelig hundepension der ligger landligt og i natur skønne omgivelser og lige op til skov. Hundepensionen har eksisteret siden 1998, så vi har stor og mange års erfaring med pasning af hunde.
Hundepensionen har 10 lyse bokse, alle med vindue og egen udgang som lever op til den nye hundelov for hundepensioner, som er gældende pr. 1/1-2011. Alle bokse er med gulvvarme og fri adgang til egen løbegård.

Hundegård

Hundegård Karins Hundepension
 

Karin Krabbe

Karin Krabbe - Karins hundepension

Kærlighed og trygge rammer

Når man skal aflevere sin bedste ven til fremmede mennesker, er det tit og ofte forbundet med en vis form for bekymring, hvordan det skal gå med ens kæledyr og ikke mindst hvordan forholdene er for dyrene, men også hvem der skal tage sig af ens elskede kæledyr.
Hos Karins Hundepension vil du møde Karin og (Flemming). Vi er ejere af stedet og vi står for den daglige drift.

Det er Karin som tager sig af din bedste ven, hvad enten det drejer sig om lege tid, rengøring, fodring, gå tur mm.​
Jeg vil sørge for at give "din bedste ven" et godt og kærligt ophold, i sikre og trygge rammer.
Jeg glæder mig til at hilse på dig/jer og jeres firbenede ven
 

En dag i Karins Hundepension

Alle hundene luftes kl. 8.00, får ordnet og vasket deres boks og får deres udsøgte mad, al kræs.
Derefter kl 9.00 : 10.00 er der ankomst og afhentning af hunde, samt folk beser pensionen efter aftale, så her er der uro og gøen, bagefter så falder roen på. Nogle hunde får gåture herefter, andre leges med og andre bliver soigneret, der er en individuel hverdag i pensionen.
Hundene skal have absolut ro til middag, så de kan sove og hvile, derfor ingen aftaler om adgang til pensionen. Langsomt starter lidt gøen at høres kl. 15.00, så der begyndes luftning og nogle får gåture, inden folk kommer med eller henter deres hunde kl. 16.00. Herefter fodres og ryddes op. Hundene har adgang til deres egen gård og frisk luft hele dagen - lukket til natten.
Pensionen lukker for dagen kl 17.30. Herefter går jeg ind i privaten og hygger mig med mine egne hunde og familie. Der luftes igen til natten kl. 21.00 : 22.00.

Der er telefontid fra kl. 18.00 : 20.00 til nye reservationer.
place

Vores adresse

Herluflille Møllevej 3
4160 Herlufmagle
Cvr.nr:20482982
phone

Ring til os

Mob: (+45) 21 38 36 12
mail_outline

Skriv til os

 
Find os på smiley-ordningen
Find os på smiley-ordningen